• PDF

HANIOTI MELATHRON 4*

  HANIOTI MELATHRON 4*
Hanioti 
hanioti melathron rs
 
 

Минимум ноќевања 

 3

 3

 3

 5

 3

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

СМЕСТУВАЊЕ

28.04-31.05

01.06-30.06

01.07-15.07

16.07-23.08

24.08-26.09

DBL

HB

2Ad

56

79

98

123

87

DBL

HB

2Ad+1ad

73

104

128

159

114

DBL

HB

2Ad+1ch(0-3)

56

79

98

123

87

DBL

HB

2Ad+1ch(4-11)

70

99

123

154

109

Junior S.PV/GV

HB

2Ad

76

107

134

167

117

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+1ad

99

139

174

217

153

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+1ad+1ch(0-3)

99

139

174

217

153

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+1ad+1ch(4-11)

118

166

207

259

182

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+1ch(0-3)

76

107

134

167

117

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+1ch(4-11)

95

134

167

209

147

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+2ad

114

160

200

250

176

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+2ad+1ch(0-3)

114

160

200

250

176

Junior S.PV/GV

HB

2Ad+2ad+1ch(4-11)

133

187

234

293

205

 
 
Услови за резервација:
 • Цените во табелата се изразени во Евра ЗА СОБА /дневно;
 • Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд;
 • Резервација е задолжителна со уплата на аконтација од мин.50% од вкупната сума на аранжманот;
 • Остатокот се доплаќа најдоцна 10дена пред почеток на аранжманот;
Останати услови:
 • Бебешко креветче и фрижидер -Бесплатно;
 • За отказ на резервација:
 • 10-14 дена пред термин – се задржува 3ноќевања;
 •  5-9 дена пред термин – се задржува 50% од сумата;
 • 5-0 дена предтермин –се задржува 100% од сумата;

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

 • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
 • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
 • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype