• PDF

Simeon 3*

esen gr
Специјална понуда

 

SIMEON HOTEL 3*+

Metamorfossi
  •           Цени за Соба|Дневно во Евра
  •           Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд
  •           Туристичка такса се плаќа на рецепција во хотелот 1,5€/дневно/за соба;

Минимум  ноќевања

 

 

 3

 1

 1

Тип на соба

Услуга

Сместување

11.09.18-20.09.18

24.09.18-30.09.18

01.10.18-19.10.18

DBL

HB

2Ad

64

47

39

DBLComf

HB

2Ad

67

50

43

DBLComf

HB

2Ad+1ad

90

68

57

DBLComf

HB

2Ad+1ch(0-1)

67

50

43

DBLComf

HB

2Ad+1ch(2-12)

67

50

43

DBLComfPool View

HB

2Ad

70

54

44

DBLComfPool View

HB

2Ad+1ad

96

73

59

DBLComfPool View

HB

2Ad+1ch(0-1)

70

54

44

DBLComfPool View

HB

2Ad+1ch(2-12)

70

54

44

Family

HB

2Ad

73

54

44

Family

HB

2Ad+1ad

98

73

59

Family

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

98

73

59

Family

HB

2Ad+1ad+1ch(2-12)

98

73

59

Family

HB

2Ad+1ch(0-1)

73

54

44

Family

HB

2Ad+1ch(2-12)

73

54

44

Family

HB

2Ad+2ch(0-1)

73

54

44

Family

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

73

54

44

Family

HB

2Ad+2ch(2-12)

90

67

55

Apartment

RR

2Ad

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad+1ch(0-1)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad+1ch(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad+2ch(0-1)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ad+2ch(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ch(0-1)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+1ch(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+2ad

74

59

48

Apartment

RR

2Ad+2ad+1ch(0-1)

74

59

48

Apartment

RR

2Ad+2ad+1ch(2-12)

74

59

48

Apartment

RR

2Ad+2ch(0-1)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+2ch(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+3ad

78

64

53

Apartment

RR

2Ad+3ch(0-1)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12)

70

55

44

Apartment

RR

2Ad+3ch(2-12)

70

55

44

Услови за резервација:

·         Цената е изразена во евра,плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€ = 62,00мкд;

·         Ценовникот е валиден за резервации и 50% уплата до 31.05.2018 или до пополнување на места;

·         Легенда : DBL –двокреветна;UL-Ултра се вклучено;AI –се вклучено;HB-полупансион ;BB- ноќевање со појадок ; 

 

 

You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype