• PDF

Aristoteles Res 4*

naslovna katalog
-25% до 31.05.2018

ARISTOTELES RESORT&SPA 4*

Ouranopolis

·         Ценовник со попуст -25% за уплата 50% до 31.05.2018
 
·         Цени за Соба|Дневно во Евра
 
·         Плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€=62,00мкд
 
·         Туристичка такса се плаќа на рецепција во хотелот 4€/дневно/за соба;
 

Минимум ноќевања

Цена за СОБА|Дневно|Евра 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

 3

Тип на соба

Усл

Сместување

10.05

24.05

25.05

31.05

01.06

07.06

08.06

14.06

15.06

20.06

21.07

21.07

22.07

27.08

28.08

02.09

03.09

16.09

DBL - GV

AL

2Ad

57

99

106

113

136

132

160

132

114

DBL - SV

AL

2Ad

65

105

112

119

143

137

164

137

119

DBL 3 pax - SV

AL

2Ad+1ch(0-2)

65

105

112

119

143

137

164

137

119

DBL 3 pax - SV

AL

2Ad+1ch(3-12)

65

105

112

119

143

137

164

137

119

DBL Superior  - SV

AL

2Ad

69

113

120

129

154

146

173

146

128

DBL Superior  - SV

AL

2Ad+1ch(0-2)

69

113

120

129

154

146

173

146

128

DBL Superior  - SV

AL

2Ad+1ch(3-12)

69

113

120

129

154

146

173

146

128

DBL Superior 4 pax

AL

2Ad+2ch(0-2)

69

113

120

129

154

146

173

146

128

DBL Superior 4 pax

AL

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

69

113

120

129

154

146

173

146

128

DBL Superior 4 pax

AL

2Ad+2ch(3-12)

86

141

150

161

193

182

216

182

160

Family 2 соби

AL

2Ad+1ad

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Family 2 соби

AL

2Ad+1ad+1ch(0-2)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Family 2 соби

AL

2Ad+1ad+1ch(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Family 2 соби

AL

2Ad+1ch(0-2)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Family 2 соби

AL

2Ad+1ch(3-12)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Family 2 соби

AL

2Ad+2ch(0-2)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Family 2 соби

AL

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Family 2 соби

AL

2Ad+2ch(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad+1ch(0-2)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad+1ch(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad+2ch(0-2)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+1ad+2ch(3-12)

137

179

191

202

285

277

333

277

239

Мазонет

AL

2Ad+1ch(0-2)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+1ch(3-12)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+2ch(0-2)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+2ch(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+3ch(0-2)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-12)

91

120

128

135

190

185

222

185

160

Мазонет

AL

2Ad+3ch(0-2)(3-12)(3-12)

114

149

160

168

238

231

278

231

199

Мазонет

AL

2Ad+3ch(3-12)

137

179

191

202

285

277

333

277

239

 
 Услови за резервација:

·         Цената е изразена во евра,плаќањето се врши исклучиво во денари по курс 1€ = 62,00мкд;

·         Ценовникот е валиден за резервации и 50% уплата до 30.04.2018 или до пополнување на места;

·         Легенда : DBL –двокреветна;UL-Ултра се вклучено;AI –се вклучено;HB-полупансион ;BB- ноќевање со појадок ;

 
 
 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype