За нас

alt

МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ ДОО е формирана во 2008 год. како приватна туристичка агенција во Скопје. Формирана од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот.

 
Во изминатиот период на работа стекнавме многубројни клиенти кои денес останаа лојални на нашите услуги. На Вас почитувани клиенти ви нудиме професионална соработка, максимално информираност како и комплетна асистенција при организација на башите бизнис патувања, авионскиот билет, семинари, хотелски сместувања, трансфери и транспорт било каде во светот.
 
За потребите на нашите клиенти , нашите услуги се достапни и на располагање 24 часа во денот преку нашите инфо телефони. МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ е компанија комплетно посветена на професионалноста. Нашите клиенти добиваат висококвалитетна услуга како и организација чија вредност е реална и оправдана.
Со МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ влезете во царството на висококвалитетен комфорт при патувањето.
 
Ви нудиме најквалитетна услуга во областа на авиопревозот. Брзо квалитетно и економично до посакуваната дестинација. Вашите соништа за егзотични места сега и не се толку далеку од стварност... Дозволете да Ви помогнеме да ги остварите!!!
 
ТА МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ поседува ЛИЦЕНЦА А бр.415 за туристичка дејност издадена од Министерство за Економија ; 
 
Вие сонувате - ние остваруваме!!!
 
 
 
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype