Вашата следна дестинација?

Број на гласачи:
482

Прв глас:
Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01

Последен глас:
Среда, 20 Јуни 2018 00:14

Вашата следна дестинација?

Hits Percent Graph
Грција
233 48.3%
Шпанија
67 13.9%
Турција
61 12.7%
Бугарија
54 11.2%
Италија
42 8.7%
Дубаи
22 4.6%
You are here

НАШИТЕ ПОНУДИ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

Visa-MasterCard-American-expressSTB-Flaer-Baner

ПЛАЌАЊЕ ДО 6 РАТИ БЕЗ КАМАТА !!

најава

  • Адреса: Даме Груев 7 - Градски зид
  • Тел: (++ 389) 2 3 222 437
  • Website: www.metropoliten.com.mk

Add me to Skype