Just one second...

 

Дозволете да се погрижеме за Вашите патувања

Најголем избор по најдобри цени Празнични патувања

Која е твојата следна Авантура?

Зошто Метрополитен Травел?

Комфорт
Комфорен превоз при сите патувања
Достапност
Достапни 24/7 на вибер / whats app за нашите патници
Семејни патувања
Изберете ја Вашата дестинација и поминете незаборавен одмор со Вашето семејство
Далечни дестинации
Поволни егзотични и далечни дестинации
Информации
Совети и потребни информации за безбеден пат
Живееме во свет кој изобилува со убавини

Патувањето е најдобар учител

Живееме во прекрасен свет полн со убавина, шарм и авантури. Нема крај на авантурите само ако ги бараме со широко отворени очи. Добро е да има крај на некое патување, но нека биде патување кое вреди. (Ernest Hemingway)
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2024/01/travel-concept-with-landmarks-1280x1029.jpg
Погледнете

Грција Online Понуди

https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2024/04/online_offers-1280x432.jpg
ЛОКАЦИЈА

Контакт Инфо

Дојдете и посетете ги нашите простории или едноставно испратете ни е-пошта кога сакате. Отворени сме за сите предлози од нашите клиенти.
Канцеларија
бул. Даме Груев бр. 28, 1000 Скопје. С.Македонија
Email
info@metropoliten.com.mk
Телефон
+389 23 222-436 +389 70 227-055
bt_bb_google_maps_coverage_image
Седиште
Дозволете долгогодишното искуство на нашиот тим да ви помогне.
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТМетрополитен на социјални мрежи
Бидете во тек со сите актуелни понуди
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)