Just one second...

 

АтосVila “Zeyia”- Ierissos

Zeiya

Јерисос е еднооднајголемитетуристичкиместанаполуостровотХалкидики. Градотвокојживеатповеќеод 3000 жителиимадолга, песочнаплажакојаима ‘синознаме’ зачистота и шеталиштесотаверни, кафетерии и атракциизанајмладите. ОдЈерисоссекојдневносеорганизирааткрстарењаоколуСветаГора и островотАмулиани.
Куќа“Zeyia”сенаоѓанаодличналокацијанасамо30-40метриод прекрасната песочнаплажа, на мирна локација и е една од најквалитетните куќи во местото, идеална за патници кои сакаат вистинско уживање. Куќатарасполагасо високо квалитетни апартмани и дуплексапартмани со сопствени тераси, комарници, комплетно опремени кујни, одличен мебел и пространи реновирани тоалети. Користењенаклима уредоти интернет (wi-fi)севклученивоцената. Имапрекрасно уреден двор и паркинг веднаш пред вилата.Туристичката такса се плаќана во агенција и изнесува 1,50евранаденпо апартман.

Дуплекс апартман број 1 (1/4) – прв кат, простран дуплекс апартманод 41м².Имапогледна градинаодеднатераса (одспална) идиректен погледмореоддругатераса (оддневна).Дуплекс апартманотима три простории: дневна соба во која има софа на пуштање, маса со столови,ТВ и клима, целосно посебно одвоена опремена кујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, мал шпорет со рерна, кујнски прибор, електричен бокал за вода и сл.), простран тоалет со туш кабина, а во третата просторија е спална соба со браченкревет со стандардни дмензии. Опремен е соквалитетенмебел.
Апартманброј 2 (1/2+2) – приземје, пространапартманод 40м². Имаодвоена спална со браченкревет и во дневната собасофа на пуштање (наменета за две деца до 12 год или еден возрасен)со одлична кујна со шанк и сите потребни елементи (малфрижидер, плотна за готвење, кујнски прибор, електричен бокал за водаи сл.), маса со столови, ТВ и клима. Опремен е соквалитетенмебел, сопствен тоалет со када, и сопствена тераса со маса и столови која има поглед кон прекрасната градина.
Дуплекс апартманброј 3 (1/4) – приземје, многу пространвисококвалитетен дуплекс апартманод 43м². Имадве одвоени спални соби собраченкревет и посебна дневна соба со одличнакујнасоситепотребниелементи (малфрижидер, мал шпорет со рерна, кујнски прибор, електричен бокал за вода и сл.), простран сопствен реновиран тоалет со туш кабина. Опремен е сомногу квалитетенмебел.Имаогромна тераса со маси и столови со поглед кон прекрасната градина.

 

1. Вонсезонскицени

Термин Ноќевања 1/2 + 2 апартман бр.2(задолжително плаќаат 2 лица) 1/4 дуплекс апартман бр. 1

(задолжително плаќаат 2 лица))

1/4дуплекс апартман бр. 3

(задолжително плаќаат 4 лица)

26/05-02/06 7 139 159 109
02/06-09/06 7 179 209 129
09/06-16/06 7 209 239 149
16/06-23/06 7 229 259 169
23/06-30/06 7 259 279 179

 

* цена по лице со вклучен превоз

 

2. Сезонскицени

Термин Ноќевања 1/2 + 2 апартман бр. 2 1/4дуплекс апартман бр. 1

 

1/4дуплекс апартман бр. 3

 

30/06-07/07 7 669 699 759
07/07-14/07 7 699 739 799
14/07-21/07 7 739 799 849
21/07-28/07 7 739 799 849
28/07-04/08 7 739 799 849
04/0811/08 7 739 799 849
11/0818/08 7 739 799 849
18/0825/08 7 739 799 849
25/0801/09 7 719 769 809

* цена за наем на апартман

 

3. Вонсезонскицени

Термин Ноќевања 1/2 + 2 апартман бр. 2 (задолжително плаќаат 2 лица) 1/4 дуплекс апартман бр. 1

(задолжително плаќаат 2 лица))

1/4дуплекс апартман бр. 3

(задолжително плаќаат 4 лица)

01/0908/09 7 249 279 159
08/0915/09 7 229 249 149
15/0922/09 7 189 209 129
22/0929/09 7 129 159 109

 

* цена по лице со вклучен превоз

Напомени и услови:
– ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.1 и 3 – ВОНСЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН – 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ.
– ВОНСЕЗОНСКИТЕ ЦЕНИ засопственпревозодредовнатаценасенамалува 10 евра (620 денари) ПО ЛИЦЕ.
– Во вонсезонските цени во апартманите број 1 и 2 плаќаат минимум 2 лица, а во апартман број 3 минимум 4 лица | 3-то, 4-то и 5-то лице во апартман број 1 и 2 се сместуваат БЕСПЛАТНО, а плаќаат само превоз доколку користат;
– ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.2 – СЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА апартман ЗА 7 НОЌЕВАЊА,споредбројотнакреветиво истиот, безвклученпревоз, а превозот седоплаќа:
– Завозрасни 3.100 мкд. (50 евра), еденправец 2.480 мкд. (40 евра)
– Задецадо 12 години 2.480 мкд. (40 евра), еденправец 2.170 мкд. (35евра)
– Децадо 1,99годинибесплатно, безседиште.
– Воапартмандозволено е сместувањеналицасогласнобројотнакревети. Наддозволениотброј (воодреденикапацитети) можедасесместимаксимумеднодетедо 5,99годинивокреветсовозрасен.
– Терминитевотабелатаседеновиназапочнувањенааранжманот.
– Патничкотоосигурување е задолжително и НЕ е вклученовоцената (информациивоагенција).
– Ценитесеизразенивоевра, уплатата е исклучивоводенараскапротиввредност (1евро=62мкд).
– Попустите НЕможeдасекомбинираатпомеѓусебе, напромотивнитецени НЕ следувапопуст. Попустзаранобукирање и НЕ можедасекомбинира.
– Организаторотнапатувањетогозадржуваправотопопатна ultra first или last minute понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во ценовникот. Лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разликата во цена.
– Туристичкататаксасеплаќаво агенција и изнесува 1,50евранаденпо апартман.
– Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со авансна уплата од 30% од вкупниот износ на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот се врши најдоцна до 10 дена пред терминот на поаѓање.
– Сместување во собите е по 14.00 часот, а напуштање на истите е до 09.00 часот локално време.
– За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите клиенти. По завршувањето на вашиот престој должни сте да ја оставите собата во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
– Цените објавени во табелите се конечни, без скриени трошоци. Импала Травел НЕ може да гарантира стабилност, брзина или коректност на интернет врската во кој-било објект од целата понуда. Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на клима уред, сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот вклучен додека сте надвор од собата.
– Секој патник има обврска да води грижа за важноста на патните исправи и задолжително да обезбеди патничко-здравствено осигурување, недостаток на истите не е одговорност на вработените во т.а. „Импала Tравел“ и на самата агенција и поради кои НЕ можe да се откаже аранжманот или да се промени термин на резервација.

Седиште
Дозволете долгогодишното искуство на нашиот тим да ви помогне.
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТМетрополитен на социјални мрежи
Бидете во тек со сите актуелни понуди
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)