Just one second...

 
Метрополитен Травел

Проверени од 2008 год

Задоволство на клиентите
Респонзивност

МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ ДОО е формирана во 2008 год. како приватна туристичка агенција во Скопје. Формирана од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот.

Во изминатиот период на работа стекнавме многубројни клиенти кои денес останаа лојални на нашите услуги.

За потребите на нашите клиенти , нашите услуги се достапни и на располагање 24 часа во денот преку нашите инфо телефони.

На Вас почитувани клиенти ви нудиме професионална соработка, максимално информираност како и комплетна асистенција при организација на башите бизнис патувања, авионскиот билет, семинари, хотелски сместувања, трансфери и транспорт било каде во светот.

МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ е компанија комплетно посветена на професионалноста.

Нашите клиенти добиваат висококвалитетна услуга како и организација чија вредност е реална и оправдана. Со МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ влезете во царството на висококвалитетен комфорт при патувањето.

Ви нудиме најквалитетна услуга во областа на авиопревозот. Брзо квалитетно и економично до посакуваната дестинација.

Вашите соништа за егзотични места сега и не се толку далеку од стварност… Дозволете да Ви помогнеме да ги остварите!!!

ТА МЕТРОПОЛИТЕН ТРАВЕЛ поседува ЛИЦЕНЦА А бр. УП I 13-232за туристичка дејност издадена од Министерство за Економија.

Вие сонувате – ние остваруваме!!!

https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Седиште
Дозволете долгогодишното искуство на нашиот тим да ви помогне.
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТМетрополитен на социјални мрежи
Бидете во тек со сите актуелни понуди
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us
https://www.metropoliten.com.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)

Copyright by Метрополитен Травел ДОО. All rights reserved. Developed by Kikilix.(https://kikilix.com)